Metingen en media, gesynchroniseerd

Presenteer meetgegevens en (video) opnames vastgelegd tijdens uw onderzoek in één gesynchroniseerde interface.

Breng uw onderzoekgegevens samen

De Stageplayer bevat verschillende geavanceerde functionaliteiten die zijn ontwikkeld op basis van de behoeften van industrieel onderzoek

Metingen

Visualiseer gegevens van hoge en lage frequentie.

Layout

Sleep panelen in een lay-out die bij uw onderzoek past.

Video

Creëer impact met afbeeldingen van normale en high-speed camera's

Kennis

Markeer interessante punten en bouw kennis op door deze aan uw collega's te communiceren

Importeer hoogfrequente meetgegevens

InSync Stageplayer biedt visualisatie uit meerdere gegevensbronnen, inclusief hoogfrequente metingen. Intuïtieve en gebruiksvriendelijke bedieningselementen maken het gemakkelijk om het grotere plaatje en de fijnere details van uw metingen te zien, terwijl de metingen perfect gesynchroniseerd blijven met video.

Maak je eigen layouts

Audiovisuele media en datavisualisaties worden in een flexibel lay-out geplaatst, welke gemakkelijk kan worden aangepast via intuïtieve drag & drop-functionaliteit. Op deze manier creëert u een view die past bij uw onderzoek.

Ondersteuning van normale en high-speed camera's

InSync Stageplayer ondersteunt zowel normale video met framerates rond de 30, als video van high-speed camera's die tot 2000 frames per seconde kunnen gaan.. Om deze hoogfrequente beelden af ​​te spelen en te analyseren, bevat inSync Stageplayer geavanceerde snelheidsregelaars om de afspeelsnelheid (automatisch) te versnellen of te vertragen.

Zet data om in kennis

Om al deze gegevens om te zetten in kennis en advies, bevat inSync Stageplayer een tagging-interface waarmee onderzoekers verschillende notities op de tijdlijn kunnen plaatsen, ingeeeld in verschillende categorieën. Dit kan ofwel via onze grafische gebruikersinterface, maar kan ook worden gekoppeld aan geautomatiseerde scripts in uw onderzoeksproces om tags op de tijdlijn te plaatsen wanneer aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.

inSync™ is een samenwerking tussen MARIN en Noterik B.V.

MARIN
Haagsteeg 2
6708 PM Wageningen
The Netherlands
T: +31 317 493 911

Noterik
Prins Hendrikkade 193-C
1011 TD Amsterdam
The Netherlands
T: +31 (0)20 240 144